KLOM EPG Handleiding

  • Geplaatst op
KLOM EPG Handleiding

De KLOM EPG en hoe deze werkt

 

 

De KLOM EPG is een elektrische lockpick gun afkomstig uit de ijverige fabrieken in China. De pick gun ligt lekker in de hand en maakt in korte tijd diverse sloten open. 

Maar hoe werkt deze lockpick gun?

 

Klom epg 

 

KLOM EPG handleiding

 

  1. Zorg voordat u met de klom epg aan de slag gaat dat deze volledig opgeladen is. Dit kunt u zien aan het lampje. Dat wordt groen.
  2. Zorg dat de bithouder in de gun zit.
  3. Zorg dat u picks bij de hand hebt. De picks van KLOM die u gratis ontvangt bij bestelling van dit product zijn volgens sommige mensen wat aan de dunne kant. Wilt u stevigere picks kies dan voor picks van Brockhage.
  4. Plaats het juiste bit in de gun en zorg dat deze goed vastzit.
  5. Bij gebruik van de Klom gun: let op dat de forward/reverse knop goed staat. Dat wil zeggen volledig naar boven of naar beneden.
  6. Pas de bewegingsruimte van de pick aan door middel van de schroef. Dit is erg belangrijk en u zult door regelmatig oefenen ontdekken wat de juiste stand is voor een bepaald slot. Experimenteer hiermee. Door met de klok mee te draaien zet u de pick vast. Tegen de klok in draaien geeft de pick meer bewegingsruimte.
  7. U kunt nu van start met de Klom epg1

 

 

Overige tips 

 

+ We raden u aan om de pick in het begin stevig vast te zetten en hem slechts geleidelijk los te draaien.

+ Wanneer u de Klom elektrische pcik gun in een slot plaatst, zorg dan dat t de naald bij alle pinnen kan en niet gehinderd wordt door bijvoorbeeld een tension tool of ander object in de sleutelingang. Olie het slot eerst.

+ Hoewel de Klom epg snel werkt en bepaalde soorten sloten op efficiënte manier openmaakt, moet u geen wonderen verwachten. Ervaring met lockpicking vergroot uw kansen om een slot open te krijgen en zo leert u ook om bepaalde typen sloten te vermijden.

+ Zet niet teveel druk met de tension wrench tijdens het gebruik van de snap gun. Teveel druk op de cilinder zetten werkt averechts. Krijgt u een slot niet open? Pauzeer dan en probeer het later opnieuw. Bedenkt dat lockpicking een hobby is. Houd het leuk en legaal.

 

 

Klom epg kopen

 

Ga dan naar onze winkel: Lockpickwinkel.nl

Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2015-2022