Welke betaalmethodes zijn er?

Het is mogelijk om te betalen via iDeal, Paypal, bankoverschrijving en Mistercash . Andere betaalmethodes zoals acceptgiro en onder rembours zijn niet mogelijk.

Ik heb voor 16 uur besteld, wanneer komt mijn pakketje aan?

In 95% van de gevallen komt uw pakketje de volgende dag aan. Onze partner PostNL beloofd een 1 dags levering. Dit een enkel geval kan dit nog wel is mis gaan. Vandaar dat we dit niet 100% kunnen garanderen. 
 

Wie kan er bij Lockpickwinkel.nl bestellen?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bestellen bij Lockpickwinkel.nl.
 

Kan ik mijn bestelling tracen?

U ontvangt nadat uw bestelling is verzonden een bericht als uw bestelling is geplaatst. Kleine bestellingen worden zonder track en trace verstuurd en grote bestellingen met track en trace. Op dit moment krijgen onze klanten de track en trace nog niet automatisch toegestuurd. Mocht u na een aantal dagen uw bestelling nog niet hebben ontvangen of u wilt uw track en trace opvragen dan kunt u contact opnemen via het Contact Formulier.
 

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Het is niet mogelijk om uw bestelling af te halen. Dit komt omdat Lockpickwinkel.nl geen fysieke winkel heeft.
 

Kan ik achteraf of onder rembours betalen?

Het is niet mogelijk om achteraf of onder rembours te betalen, Om de verzendkosten voor iedereen zo laag mogelijk te houden wordt er niet onder rembours verzonden.
 

Wat zijn de bezorgkosten?

Bezorgkosten zijn GRATIS boven €30. Anders zijn ze: €3,95
 

Ik heb mijn bestelling nog niet binnen…

Als u uw bestelling nog niet binnen heeft en het is al 7 werkdagen later dan het opgestuurd is dan kunt u contact opnemen via het contact formulier onder het menu informatie.
 

Mijn product is defect…

Als uw product defect is binnengekomen kunt u contact opnemen door middel van het contact formulier. Vermeld hierbij uw ordernummer het defecte product en wat er defect aan is. Van daar uit zal er een gepaste oplossing worden gezocht.
 

Kan ik mijn product terugsturen?

U heeft het recht om een bestelling binnen 7 dagen terug te sturen. Wij vergoeden u dan het totaalbedrag dat u betaald heeft, behalve de verzendkosten die u moet betalen om het terug te sturen. Als de fout aan ons ligt zullen wij uiteraard die kosten ook vergoeden. U kunt ons contact en adres gegevens vinden op deze pagina.
 

Hoe kan ik jullie bereiken?

U kunt ons hier bereiken: Contact Formulier. U kunt ons tevens telefonisch bereiken op 020 8934609
 

Is lockpicken niet illegaal?

Lockpicken is niet illegaal zolang het voor hobby doeleinden is en niet om in te breken. Dus zolang je nooit een slot opent dat niet van jou is, is het niet illegaal en mag je gewoon lockpicken en lockpicks op zak hebben.
 

I’m foreign, can I order at lockpickwinkel.nl?

Yes you can order, just not at the regular way. First choose your products, after that send an e-mail to [email protected] with your products in it. after that you’ll recieve further instructions.
 

Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2015-2022