Betalingen & Retouren 
 

Betalingen 

We ontvangen de betalingen met PayPal, iDEAL, MisterCash en Bankoverschrijvingen.

 

PayPal

Met PayPal is het mogelijk om makkelijk via uw eigen PayPal account geld over te maken naar een ander account. Ook is het mogelijk hier met Credit Card te betalen.

 

iDEAL

iDEAL is onze eigen Nederlandse betalingswijze. Hiermee kan je met de volgende banken betalen: ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ING Bank, Friesland Bank, Triodos en Van Lanschot Bankiers.
 

 


MisterCash

MisterCash is de Belgische vorm van iDEAL. Deze betaalmethode is geïnstalleerd voor onze Belgische klanten.

Rembours

Wil je graag cash betalen aan de deur? Dat is mogelijk met rembours. Je betaald dan je bestelling contant aan de postbode. Helaas zijn we wel genoodzaakt om hiervoor 12,95 euro door te berekenen aan verzendkosten.  


Overboeking

Voor de mensen die liever middels een bankoverschrijving willen betalen is er de mogelijkheid om dit via overboeking te doen. Je krijgt dan een mail van Sisow, onze betalingspartner, met daarin de instructies voor het betalen. Zodra Sisow je betaling binnen heeft, wordt dat autmatisch in ons systeem doorgevoerd en versturen wij uw pakket!

 

Verzending

Voor verzending vragen we € 3,95, een tussen prijs tussen de standaard verzendkosten € 2,75 en de € 6,75 in.
 

Retourneren en garantie
U kunt uw pakketje binnen 14 dagen na ontvangst gratis naar ons terug sturen. U kunt ervoor kiezen om het product om te ruilen tegen een ander product, of uw geld terug te krijgen. Verzilverde vouchers of tegoedbonnen kunnen wij helaas niet vergoeden.
 

Uitzonderingen op retour
Hoewel wij proberen om zo coulant mogelijk te zijn in de retouren zijn er gevallen waarin wij ons het recht voorbehouden om een retour te weigeren. Dit geldt voor:

- Gebruiksartikelen waarvan de verpakking is geopend (zoals voedingssupplementen,,mondstukjes, etc.) 
- Producten (inclusief verpakkingen) die duidelijke gebruikerssporen hebben of beschadigd zijn.
- Producten die incompleet retour worden gestuurd.
  

Ruilen en retourneren afhandeling 
Wij begrijpen dat u uw nieuwe product of geld zo snel mogelijk terug wilt. Daarom doen wij er alles aan het retour proces binnen 14 dagen (het streven is 5 werkdagen) te voltooien. Zodra wij uw product retour hebben ontvangen, controleren wij het product. U ontvangt dan altijd van ons een bericht. Als alles in orde is, storten wij het betaalde bedrag (inclusief de heen-verzendkosten van de webshop naar klant) terug op uw rekening of sturen we direct een vervangend product naar u op. Wij zullen u uiteraard terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel waarmee u uw bestelling heeft betaald.
 

Verzendkosten bij retour producten
Bij een goedgekeurd retour product vergoeden wij uw aankoop bedrag inclusief de verzendkosten. Wij vergoeden echter niet de kosten die u maakt bij het retour sturen van het product.
 

Garantie
Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten. Daarom geven wij een jaar garantie. Indien u een probleem heeft met een product dat u bij ons heeft besteld, kunt u altijd contact met ons opnemen. Valt uw product nog in de garantieperiode, dan doen we er alles aan om het probleem voor u op te lossen! Valt uw product buiten de garantie periode? Dan is het een optie om het te laten repareren door onze reparatie service. Hiervoor worden alleen onze kosten aan u doorbelast.
 

Reparaties
Wij hebben een reparatie afdeling die uw kapotte toestellen of producten herstelt. Binnen de garantie periode is dit totaal gratis. Valt uw product niet te repareren? Dan krijgt u gratis een nieuwe. Bent u buiten de garantie en kan het gerepareerd worden dan rekent lockpickwinkel hier €30 voor, exclusief eventuele onderdelen. Hiermee vangen we kosten op voor eventuele verzending naar de fabrikant en/of onze reparatie afdeling. Wanneer we het product zelf kunnen maken bent u uw product maximaal 1 week kwijt. De garantieperiode is 1 jaar voor elk product op lockpickwinkel.


Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2015-2022